IJzersterk in de verdediging

TELSTAR VERWELKOMT WITTE LEEUW

Telstar heet met trots “De Back Conserveringsgroep” welkom als nieuwste sponsor van de club. De al ruim 60 jaar actieve specialist in het stralen en coaten, treedt toe tot de Witte Leeuwen sponsorgroep en gaat een verbintenis aan voor de komende tweeëneenhalf seizoenen.

 

Co de Vries, Managing Director van “De Back”: ‘Wij kijken bijzonder uit naar de samenwerking met Telstar, en dragen hen een warm hart toe. De businessclub van Telstar, de club tussen vis en staal, is voor ons een vanzelfsprekende keuze als zakelijk netwerk. De exposure bij de Witte Leeuwen zal daarnaast voor ons tot nog meer naamsbekendheid in de regio leiden’.

 

‘Wij zijn zeer content dat weer een gevestigde naam uit eigen regio zich aansluit bij de Telstar familie. Met hun motto ‘de ijzersterke verdediging tegen metaalcorrosie’ is “De Back Conserveringsgroep” daarnaast een absolute match met ons eerste elftal, dat dit seizoen tevens ijzersterk opereert in de verdediging’. Aldus Natascha van Grinsven Commercieel Directeur Telstar.

 

“De Back Conserveringsgroep” heeft zich gespecialiseerd in het stralen en coaten van uiteenlopende objecten, zoals tanks, leidingwerk en andere omvangrijke constructies. Met twee vestigingen, één in Velsen-Noord nabij Tata Steel en één in het havengebied van IJmuiden, is het bedrijf een belangrijke schakel voor industriële opdrachtgevers en (semi)overheid. Daarnaast beschikt De Back over een aparte afdeling voor het leveren van al haar diensten op locatie.

 

Medio 2022 is “De Back” onderdeel geworden van de “Braspenning Groep”. Door deze samenwerking kan het bedrijf haar opdrachtgevers een nog groter aanbod van services bieden. Directeur van Braspenning Groep Heino Braspenning zal als groot voetballiefhebber een graag geziene gast van de Witte Leeuwen worden.

 

 

Naar boven