Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

DONDERDAG 31 OKTOBER | 20:00

Informatie kaartverkoop Telstar - Helmond Sport in TOTO KNVB Beker

Op donderdag 31 oktober om 20:00 uur speelt Telstar in het 711 Stadion tegen Helmond Sport in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Voor deze wedstrijd geldt dat iedereen een ticket dient te kopen, zowel voor de West- als Oost-tribune. Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de kans om hun plek te reserveren.

 

Voorrang voor seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om voor hun vaste plek een kaartje te kopen tegen een gereduceerd tarief van €9,50 voor volwassenen en €6,00 voor kinderen. Dit kan uiterlijk tot vrijdag 18 oktober 23:00 uur. Seizoenkaarthouders ontvangen hierover een e-mail met verdere informatie.

 

Reguliere verkoop

Na deze periode start op vrijdag 18 oktober om 23:15 de reguliere verkoop. De prijzen voor losse tickets op Oost-tribune: €13,50 voor volwassenen en €7,00 voor jeugd (inclusief service- en administratiekosten).

 

Sinds dit seizoen is er geen losse verkoop meer voor de westtribune. Alleen voor vak F kunnen seizoenkaarthouders van dit vak nog losse tickets aanvragen. 

 

Na de spannende 3-4 nederlaag tegen Ajax in 2019 en de 5-3 overwinning tegen Spakenburg in 2021, is het eindelijk weer tijd voor bekervoetbal in het 711 Stadion. De bekerwedstrijden zorgen altijd voor veel strijd op Sportpark Schoonenberg. Wees erbij en steun Telstar in deze eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. 

 

Samen strijden we, samen winnen we. 

To Top