Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

samenwerking Telstar Regioverenigingen

Geslaagde kick-off samenwerking Telstar Regioverenigingen

Het ontstaan van Telstar uit de fusie tussen VSV en Stormvogels in 1963 is een mooi voorbeeld van wat samenwerking tussen verenigingen kan opleveren. Vanuit deze gedachte wil Telstar dit seizoen de samenwerking met de verenigingen in de regio versterken. Afgelopen woensdag vond de eerste activiteit hiervoor plaats met meer dan 20 jeugdtrainers, coördinatoren en hoofden opleidingen van regionale verenigingen.

 

De jeugdtrainers volgden een training in het stadion onder leiding van Rory Roubos, hoofd opleidingen en assistent-trainer van het eerste elftal. Diverse thema's kwamen aan bod, er werden veel vragen gesteld en er ontstonden leuke discussies. Bovenal hing er een geweldige voetbalsfeer. Na de training werd deze binnen geëvalueerd, onder het genot van een drankje.

 

Daarna gaf Haye Kamstra, coördinator regio-samenwerking, een presentatie over het plan om de samenwerking met de regio vorm te geven. Speerpunten waren het ondersteunen van de regionale verenigingen door in samenwerking met de KNVB scholingen te organiseren voor jeugdtrainers, leiders en scheidsrechters. Ook is het doel om een groter deel van de jeugdopleiding van Telstar te laten bestaan uit spelers uit de regio.

 

Na de presentatie was er volop ruimte om na te praten en gezellig over het voetbal in de IJmond te praten.

To Top