Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Informatie kaartverkoop

Ga met de Witte Leeuwen mee naar Oss en Emmen!

Op vrijdag 18 oktober om 20:00 speelt Telstar uit tegen Top Oss. Een week later, op zondag 27 oktober om 12:15 uur, gaat Telstar op bezoek bij FC Emmen aan de Oude Meerdijk. De uitwedstrijden worden dit seizoen veel bezocht door supporters. In Utrecht wisten de Witte Leeuwen de wedstrijd helaas niet over de streep te trekken. Er zijn meer supporters nodig dus!

Vervoer & bezoekersvak

Supporters die de Witte Leeuwen komen steunen, reizen alleen af met de auto of georganiseerde bus/busjes. Afreizen met het openbaar vervoer is niet toegestaan, net als het bezoek aan de binnensteden van respectievelijk Oss en Emmen. In het bezoekersvak zijn consumpties enkel met de PIN af te rekenen, geen contant geld dus!

Kaartverkoop Top Oss

Kaartjes voor het bezoekersvak in het Frans Heesen stadion zijn €12 per stuk en zijn tot donderdag 17 oktober 17:00 uur beschikbaar via de ticketshop. Er geldt een verplichte aanrijroute, deze wordt per mail verstuurd.

Kaartverkoop FC Emmen

Kaartjes voor het bezoekersvak aan de Oude Meerdijk zijn €10 per stuk en zijn tot zaterdag 26 oktober 17:00 uur beschikbaar via de ticketshop. Na je aankoop ontvang je een digitaal omwisselticket per e-mail. Toon dit ticket digitaal of geprint bij de ingang van het bezoekersvak om het stadion te betreden.

Steun de Witte Leeuwen in hun duel tegen Top Oss en FC Emmen en koop je kaartje(s) voor het bezoekersvak! Tickets koop je via de button hieronder.

 
To Top