Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

GEBRUIK NU DE SLINGER FUNCTIE!

Rij samen met andere Schoonenbergbewoners naar uitwedstrijden!

Samen naar een uitwedstrijd rijden is niet alleen veel gezelliger, maar ook beter voor het milieu! Telstar lanceert de Slinger-app, waarmee Schoonenbergbewoners eenvoudig een rit kunnen aanbieden of aanvragen. Zo zorgen we ervoor dat het uitvak zoveel mogelijk gevuld is, en doen we dit op een duurzame manier.

 

Aanstaande vrijdag spelen we uit bij TOP Oss. Vanaf ons 711 Stadion is dat maar liefst 123 kilometer rijden. Daarnaast is de wedstrijd naar FC Emmen maar liefst 216 km rijden. Met de Slinger-app kun je als bestuurder eenvoudig een rit aanbieden als je een plekje over hebt in de auto. 

Heb je zelf geen vervoer? Geen zorgen, je kunt je gemakkelijk inschrijven op een beschikbare rit. Zo reis je samen met andere Telstar-supporters en maak je van de reis naar de wedstrijd een stuk leuker én milieuvriendelijker!

 

Hoe werkt het?

1. Een rit aanbieden

Heb jij nog lege plekken in de auto? Bied ze aan via de Slinger-app! Supporters kunnen zich inschrijven voor jouw rit en samen kunnen jullie de details afstemmen, zoals de ontmoetingsplek en de verdeling van benzinekosten.

2. Een rit aanvragen 

Heb je zelf geen vervoer? Zoek dan via de app naar beschikbare ritten en sluit je aan bij een mede-supporter. Zodra de rit is bevestigd, ben je klaar om samen af te reizen naar de uitwedstrijd!

 

Waarom carpoolen? 

Naast dat het reizen met medesupporters gezelliger is, zorgen we er ook samen voor dat we de milieubelasting verminderen. Bovendien kunnen we zo nog meer Telstar-supporters mobiliseren om het uitvak te vullen bij belangrijke uitwedstrijden.

 

Wil jij vrijdag ook mee naar TOP Oss? Bied je rit aan of zoek een plek via de Slinger-app en reis samen met andere Witte Leeuwen!

To Top