Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

DE VEILING IS NU LIVE!

Scoor een MatchWorn shirt van een Telstar-speler!

De prestatie van de spelers, het team en de strijd tijdens de wedstrijd tegen De Graafschap van afgelopen zaterdag, gevangen in één shirt! Deze gedragen en gesigneerde shirts van de wedstrijd zijn nu te bemachtigen via de veiling op MatchWornShirts. Klik op de button hieronder en doe mee aan de veiling!

 

Let op: De veiling start op woensdag 16 oktober om 20:00 uur en eindigt 24 uur later op donderdag 17 oktober om 20:00 uur.

 

Wie scoort het shirt waarin Zakaria Eddahchouri maar liefst twee keer doel trof en zich kroonde tot topscorer van de Keuken Kampioen Divisie? Of het shirt van onze topkeeper Koeman Jr., die met zijn reddingen het verschil maakte? En niet te vergeten, het shirt en de aanvoerdersband van onze captain Mitch Apau – bied nu op deze unieke items!

 

Beschikbare Telstar-items in de veiling:

  • Matchworn shirts, gesigneerd in het midden van het rugnummer.

Hoe werkt het? Klik op je favoriete item op het platform en vul het bedrag in dat je bereid bent te bieden. Je kunt ook gebruik maken van de 'quick bid'-knoppen om snel een bod te plaatsen. Houd er rekening mee dat alle biedingen definitief, onherroepelijk en bindend zijn.

 

De veilingen zijn live, dus twijfel niet en bezoek:

To Top