Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Een onvergetelijke middag voor de wonderboyz

De Wonderboyz lunchen met de selectie van Telstar

Afgelopen maandag beleefden de Wonderboyz van Telstar een unieke ervaring: ze mochten aanschuiven voor een gezellige lunch met de selectie van Telstar. Voor deze jongens was het een dag om nooit te vergeten.

Zo had Daan van de Wonderboyz het geluk om aan tafel te zitten met Guus Offerhaus, terwijl een van de andere jongens een grappig gesprek voerde met Youssef El Kachati tijdens het eten van een kom soep. Niet alleen de spelers en de staf waren aanwezig, ook het kantoorpersoneel was erbij. Het doel van de middag was duidelijk: het versterken van de saamhorigheid en het creëren van één Telstar, waarbij iedereen binnen de club van spelers tot medewerkers dichter bij elkaar wordt gebracht.

Voor de Wonderboyz was het een geweldige kans om de spelers beter te leren kennen en zich echt onderdeel van het team te voelen. Telstar speelt hierin een belangrijke rol door deze jongens, die een beperking hebben, actief te betrekken bij verschillende clubactiviteiten.

De Wonderboyz zijn inmiddels een vertrouwd gezicht binnen Telstar. Ze voeren met plezier allerlei taken uit, van afval prikken en dug-outs schoonmaken tot het opvouwen van de was van het eerste elftal en het helpen opruimen na sponsorbijeenkomsten. Dit initiatief laat zien dat Telstar niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een club is waar saamhorigheid en betrokkenheid centraal staan.

 
To Top