Word jij ontdekt?

Doe mee!

Zijn Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden jouw grote idolen? Wil je net zo goed voetballen als deze Oranje Leeuwinnen en hoop je ook profspeelster te worden? Speciaal voor jou organiseert Jonger Oranje exclusieve Jonger Oranje Talentendagen alleen voor meisjes. Samen met andere voetbalmeiden speel je de hele dag wedstrijdjes, beleef je een plezierige en leerzame voetbaldag en natuurlijk maak je kans om gescout te worden.


Speelsters van Telstar Vrouwen gaan op zoek naar de Jonger Oranje meisjesteams. Beleef samen met je vriendinnen de voetbaldag van je leven! 


JO TALENTENDAG MEISJES: AGENDA

Binnenkort worden meer data en locaties bekendgemaakt!
 

JO TALENTENDAG MEISJES: PROGRAMMA

09.45 uur - Aanmelden speelsters en keepsters in de kleedkamers
10.30 uur - Start programma
12.30 uur - Pauze (lunch niet inbegrepen, kantine is geopend)
13.15 uur - Hervatting programma
14.30 uur - Bekendmaking Jonger Oranje Regioselecties en huldiging toernooiwinnaars
15.15 uur - Einde Jonger Oranje Talentendag Meisjes


Bij de prijs (€26,95) zit inbegrepen:

  • Certificaat van deelname
  • PANNA! Magazine
  • Plaatsing voor Jonger Oranje Finals*
  • Deelname vervolgactiviteit*

* Alleen van toepassing als je door de speelsters van ADO Den Haag of Telstar Vrouwen geselecteerd wordt
 

JO TALENTENDAG MEISJES: REGIOSELECTIES

Naast een plezierige voetbaldag hoop je natuurlijk geselecteerd te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes selecteren de speelsters van de profclubs een aantal speelsters en keepsters voor de Jonger Oranje Regioselecties. Tussen haakjes het aantal speelsters en keepsters dat wordt geselecteerd voor de vervolgactiviteit.

O15: 2007 en 2008 (12 speelsters + 1 keepster)
O13: 2009 en 2010 (9 speelsters + 1 keepster)
O11: 2011, 2012 en 2013 (9 speelsters + 1 keepster)
 

JO TALENTENDAG MEISJES: FINALS

Als je geselecteerd wordt voor een Jonger Oranje Regioselectie mag je meedoen aan de Jonger Oranje Finals! Deelname voor dit grote voetbalfeest kost slechts €26,95. Bij Fortuna Wormerveer strijden alle geselecteerde Jonger Oranje Regioselecties tegen elkaar om het 'Nederlands Kampioenschap'. Het winnende team wordt gehuldigd en krijgt uit handen van een Jonger Oranje held (bijv. Kaj Sierhuis) de mooie Jonger Oranje bokaal!
 

Voor de Jonger Oranje Finals worden alle scouts van de meewerkende profclubs van Jonger Oranje uitgenodigd om op zoek te gaan naar de officiële Jonger Oranje teams. Als je daarvoor geselecteerd wordt, krijg je het seizoen daarne aan leuke vervolgactiviteit. Een unieke ervaring!

Naar boven