Telstar en Robey presenteren uittenue

Telstar en Robey presenteren vol trots het nieuwe uittenue voor 2022/2023. Komend seizoen zullen de Witte Leeuwen en -Leeuwinnen de uitwedstrijden spelen in een donkergrijs shirt met traanplaatstructuur. Het Telstar-logo heeft een stalen look-and-feel en op de rug prijkt een ode aan staal. Het nieuwe uittenue symboliseert de onlosmakelijke verbondenheid van Telstar en Tata Steel met de regio en het vertrouwen in de groene toekomst.

 

Pieter de Waard, algemeen directeur Telstar 1963 NV: ‘de wereld heeft schoon dan wel ‘groen’ staal in een schone omgeving nodig, Tata Steel kan dat maken. Wij erkennen met ons nieuwe uitshirt de mensen die een bijdrage aan die transformatie leveren. Ze verdienen een steun in de rug. Wij zijn Telstar, betrokken en onverschrokken.’

 

“Staal is op talloze manieren onderdeel van ons dagelijks leven. We rijden in staal, we wassen in staal, we eten uit staal en we wonen in staal. Het is een geweldige eer dat de mannen en vrouwen van Telstar komend seizoen voetballen in staal”, voegt Jeroen Klumper, sitemanager IJmuiden bij Tata Steel, toe. “Wij zijn enorm trots op de jarenlange samenwerking en samen met veel collega’s wens ik alle Witte Leeuwen, mannen en vrouwen, een mooi seizoen in een prachtig thuis- en uittenue toe!”

 

Telstar en Tata Steel zijn sinds jaar en dag met elkaar verbonden. En ook dit seizoen richt de samenwerking zich weer op maatschappelijke projecten voor onder andere jongeren in de regio. Tata Steel steunt onder meer het Telstar Thuis in de Wijk / Playing for Success- programma en diverse sportieve clinics voor de jeugd uit de IJmond.


 

Klik hier voor de promovideo

Naar boven