SportCity en Telstar Vrouwen tekenen driejarig partnership

Per direct verbindt SportCity zich aan Telstar Vrouwen. Rohit Gulati, directeur SportCity en Anton Jansen, medeoprichter van Telstar Vrouwen vonden elkaar in het voorjaar in hun enthousiasme voor de sportieve ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Vandaag hebben Telstar en SportCity hun samenwerking vastgelegd. Hierbij wordt de landelijke fitnessketen tot en met het seizoen 2024-2025 hoofdsponsor van de Witte Leeuwinnen. SportCity zal schitteren op zowel de thuis- als uitshirts van Telstar Vrouwen.

 

Telstar Vrouwen geeft jonge meiden een voetbaldroom, een kans om de top te bereiken. De eerste droom is waargemaakt: een plek in de Vrouwen Eredivisie. Yvonne van Gennip, voorzitter Telstar Vrouwen: “Ik ben ontzettend blij dat wij deze mooie samenwerking mogen presenteren. We zijn ervan overtuigd dat wij elkaars sportieve visie gaan versterken de komende jaren.” 

 

Rohit Gulati: “We zijn heel blij dat we de Witte Leeuwinnen kunnen steunen in hun stap naar de Eredivisie. Ze hebben hard gewerkt om dit te bereiken. Net als Telstar werken we bij SportCity elke dag om onze leden zich beter te laten voelen, zowel fysiek als mentaal. Dat doen we in onze clubs, echte lokale communities, en ook thuis. We kijken uit naar een sportieve samenwerking die verder gaat dan alleen maar een sponsorcontract. Veel succes Leeuwinnen, op naar het linkerrijtje!”

 

Naar boven