Seizoenkaarten 2023/24: Samen Voor Telstar!

Vanaf vandaag kan iedereen terecht voor een seizoenkaart voor de thuiswedstrijden van de Witte Leeuwen in de Keuken Kampioen Divisie 2023/24. Telstar is overgestapt naar een nieuw online ticketingplatform, dus lees aandachtig deze pagina door.

 

Iedere week met spanning naar de volgende speelronde toeleven, met het gevoel en de kennis dat er wat op het spel staat. Tot nagenoeg aan de finishlijn, afgerond met die ultieme stunt in blessuretijd tegen NAC Breda. Dat was het bijzondere gevoel bij het afgelopen seizoen op Schoonenberg, dat ook steeds voller liep voor de Witte Leeuwen van Mike Snoei.

 

Deze zomer viert onze club van 1963 alweer de zestigste verjaardag. En is alles er op gericht om ook de komende jaargang weer dat fijne gevoel van afgelopen seizoen voort te zetten. Ongetwijfeld weer met pieken en dalen, maar ook altijd weer door dik en dun gesteund door onze trouwe achterban. Wij hopen dat we jullie ook komend seizoen in het 711 Stadion weer mogen trakteren op typische avondjes Telstar.

 

Seizoenkaartenverkoop van start

De hardcopy seizoenkaarten die zijn aangevraagd zijn gereed en kunnen worden alleen worden afgehandeld op de volgende momenten:

- donderdag 17 augustus vanaf 12:00 uur tot en met 16:30 uur

- vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd bij de hoofdingang (buiten) vanaf 18:30 uur. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn of u geniet nog van uw vakantie, laat het ons even weten via ticketing@sctelstar.nlVanaf heden kan iedereen op het bekende adres telstarticket.nl terecht voor de aankoop van een seizoenkaart: supporters die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden, maar ook de huidige seizoenkaarthouders die in eerste instantie nog niet voor verlenging kozen.

Ook de verkoop van seizoenkaarten voor de thuiswedstrijden van de Telstar Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie 2023/24 is begonnen. Verkoop loopt via hetzelfde nieuwe online platform, waarover je hieronder verder kunt lezen.
 

Voordelen van jouw seizoenkaart

Met een seizoenkaart heb jij gegarandeerd je eigen vaste plek in het 711 Stadion bij alle 19 thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Bovenal, als regelmatige bezoeker van de thuiswedstrijden van Telstar ben je ook komend seizoen weer verreweg het voordeligst uit met de seizoenkaart.

Bij aanschaf van jouw seizoenkaart ontvang je tevens een aantrekkelijke kortingsvoucher voor een seizoenkaart voor de Telstar Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

 

Bestellen en registreren

 

Telstar is overgestapt op een nieuw online ticketingsysteem. Je kunt nu jouw seizoenkaart bestellen door op het nieuwe online platform een account aan te maken of als 'gast' je gegevens in te voeren. Wij raden je aan om een account aan te maken, zodat je nu en in de toekomst met meer gemak losse wedstrijdkaarten, seizoenkaarten of andere producten, voor de mannen en de vrouwen, bij Telstar kunt bestellen.

 

Supporters die problemen ondervinden kunnen de Veelgestelde Vragen bekijken of contact opnemen met de club.

 

Seizoenkaarten ontvang je in tegenstelling tot eerdere jaren voortaan digitaal. Na het afronden van de bestelling ontvang je een E-mail met daarin de seizoenkaart in PDF-formaat en tevens als item voor de Wallet op je mobiele telefoon. Bij jouw bezoek aan het 711 Stadion toon je één van beiden op je telefoon, waarna deze gescand zal worden. Je kunt het PDF bestand van je seizoenkaart ook uitprinten en in papieren vorm bij je dragen gedurende het seizoen. Zorg daarbij dat het document en de QR code volledig leesbaar blijven.

 

Wil je jouw seizoenkaart toch in de vorm van een plastic pasje ontvangen? De fysieke jaarkaart kost 5 euro en kan na ontvangst van de digitale seizoenkaart alsnog worden aangevraagd middels een E-mail aan ticketing@sctelstar.nl (svp naam, geboortedatum, vak en stoelnummer melden). Aanvragers horen per E-mail waar en wanneer de fysieke kaart kan worden opgehaald.


> BESTEL DIRECT ONLINE JOUW SEIZOENKAART <

 

 

Vragen en problemen

 

Heb je nog vragen over de seizoenkaart? Of stuit je ergens op een probleem? Wij helpen je graag verder.

 

Bekijk eerst eens de Veelgestelde Vragen. Nog altijd vragen? Stuur ons een mail via ticketing@sctelstar.nl

 

 

Naar boven