Jakob Klompien kondigt zijn vertrek aan

Onze voorzitter van de RvC, Jakob Klompien, heeft gisteren zijn collega’s in de RvC en directie geïnformeerd dat hij zijn rol van voorzitter van de RvC bij Telstar per omgaande zal neerleggen om als voorzitter van de RvC bij FC Groningen aan de slag te gaan.

 

Jakob heeft vanaf 1 september 2019 de RvC voorgezeten. Als oud Rabobank bankier in onze regio heeft de nuchtere Groninger met zijn financiële kennis een grote positieve bijdrage gehad in lastige periodes zoals de Coronatijd.

 

Bart Mendel, RvC-lid, verwoordt het als volgt: “We zijn Jakob veel dank verschuldigd voor zijn vele, vrijwillige, uren die hij in onze club heeft gestopt. De vergaderingen werden beheerst en professioneel door hem geleid en hij bewaakte altijd de noodzakelijke processen om te zorgen voor goede besluitvorming.”

 

Jakob zelf over zijn overstap: ”Telstar en FC Groningen zitten beide diep in mijn hart. Met het vertrek naar FC Groningen verandert dat zeker niet. Na zo’n 10 jaar bij Telstar te hebben rondgelopen en waarvan vanaf 2019 als RvC-voorzitter trekt het persoonlijke beroep op mij van mijn tweede voetballiefde, te meer omdat ik op een steenworp afstand van de Euroborg woon. De geweldige sfeer in de RvC en in de businessclub in al die jaren, het nauw mogen samenwerken met directeuren Pieter en Leon en vele memorabele wedstrijden koester ik voor altijd."

 

Telstar dankt Jakob voor zijn enorme inzet en betrokkenheid. Je gaat nu onverschrokken aan de slag bij FC Groningen. Heel veel succes gewenst.

Naar boven