Gelichte opties en formele opzeggingen bij Telstar

Conform de CAO voor contractspelers dienen de clubs in het betaald voetbal voor 1 april aflopende arbeidsovereenkomsten formeel op te zeggen en opties te lichten.

 

In dit kader heeft Telstar opties in de contracten van Zakaria Eddahchouri, Youssef El Kachati, Jayden Turfkruier en Cain Seedorf gelicht. De club heeft daarnaast haar spelers Thomas Oude Kotte en Tom Overtoom geïnformeerd dat hun aflopende contracten formeel zijn opgezegd.

 

Het opzeggen van de aflopende contracten van Oude Kotte en Overtoom betekent niet automatisch dat deze spelers ook zullen vertrekken bij de Witte Leeuwen, zo benadrukt technisch manager Peter Hofstede: “Deze opzeggingen zijn conform de CAO voor contractspelers. In de komende weken kijken we verder hoe de selectie er voor volgend seizoen uit moet komen te zien. Er zullen nog gesprekken volgen met Oude Kotte en Overtoom evenals met de overige spelers die een aflopend contract hebben bij Telstar."

 

Telstar heeft doorlopende arbeidsovereenkomsten met haar spelers Tim van de Loo, Mees Kaandorp, Peter Guinari en Jorghino Soares.

 

Naar boven