Upgrade Ticketing: Actie vereist

Het online ticketing platform van Telstar ondergaat maandagmiddag 29 januari een grote upgrade. Alle huidige accounthouders ontvangen deze dag een E-mail van onze partner Twelve met daarin het verzoek en bijbehorende instructies om hun wachtwoord voor het ticketingplatform hernieuwd te registreren.

 

Accounthouders hebben de mogelijkheid om hun bestaande wachtwoord opnieuw te registreren of voor een nieuw wachtwoord te kiezen. Het is dus niet verplicht een nieuw wachtwoord te kiezen, maar de handeling van het opnieuw registreren moet wel plaatsvinden.

 

De upgrade heeft grotendeels plaats aan de achterzijde van het ticketing platform en biedt de club en haar supporters meer mogelijkheden in de toekomst. De bezoeker van het ticketing platform ervaart, na het hernieuwd registreren van een wachtwoord, een nieuw uiterlijk, terwijl het functioneren van de ticketing website vooralsnog gelijk blijft.

 

Het online ticketing platform van Telstar bereik je via de officiĆ«le website of rechtstreeks via telstarticket.nl.Krijg je onverwacht toch te maken met een probleem, of heb je aanvullende vragen over ons ticketing platform, dan verzoeken we je voor verdere ondersteuning een E-mail te sturen naar ticketing@sctelstar.nl

Naar boven