Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Maandag 22 juli | 13:30

Telstar verlengt samenwerking met Cornelis Vrolijk en Primstar

Telstar en Cornelis Vrolijk hebben de samenwerking verlengd. Het toonaangevend familiebedrijf dat al ruim 140 jaar actief is in de visserij, wordt door de verlenging Strategisch Partner van de club. Ook de samenwerking met Primstar, de dochteronderneming die zich volledig richt op het vangen, kweken en verwerken van garnalen, is verlengd.

Beide organisaties hebben een lange geschiedenis met Telstar. Primstar heeft in het verleden ruim negen jaar als hoofdsponsor op het tenue van de Witte Leeuwen gestaan. De samenwerking typeert dan ook de historische en culturele band tussen Telstar, de visserijsector en de IJmuidense gemeenschap. Onlangs heeft de fotoshoot van het nieuwe uittenue plaatsgevonden op de Frank Bonefaas, een van de hektrawlers van Cornelis Vrolijk.

Annerieke Vrolijk, directeur van Cornelis Vrolijk / Cees Bruinink, logistiek manager van Cornelis Vrolijk: De relatie tussen Cornelis Vrolijk, Primstar en Telstar gaat inmiddels vele jaren terug en onze band is altijd hecht geweest, waarbij we ons herkennen in de visie op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. We zijn dan ook verheugd onze samenwerking te verlengen. Binnen onze familie van bedrijven bij Cornelis Vrolijk werken we om op verantwoorde wijze vis en garnalen van hoge kwaliteit te vangen, kweken en verwerken. We leveren wereldwijd dagelijks miljoenen maaltijden en dragen zo bij aan voedselzekerheid. Deze toewijding op het gebied van verantwoord ondernemen zien we ook bij Telstar, die zich inzet voor een positieve impact op de regionale gemeenschap en het milieu. We kijken ernaar uit om met onze medewerkers en relaties de wedstrijden in het nieuwe seizoen te bezoeken en wensen Telstar veel succes!

Leon Annokkée, algemeen directeur van Telstar: ‘Dat de samenwerking wordt verlengd is een teken van wederzijdse waardering en vertrouwen. Beide zijn diepgeworteld in de regio en benadrukt de sterke band die we met de lokale gemeenschap hebben. De visserij is onderdeel van Telstar en Telstar van de visserij. Het biedt beide de mogelijkheid om verder te groeien en er wordt dan ook vol enthousiasme gekeken naar de verlenging van dit partnership.’

To Top