Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Telstar en Robey presenteren uittenue 2024/25

Telstar en Robey Sportswear presenteren met trots het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/25. Dit jaar dragen de Witte Leeuwen en Leeuwinnen een uniek donkerblauw shirt, versierd met vismotieven. Het ontwerp weerspiegelt de rijke maritieme tradities van de IJmond-regio en onze diepe verbondenheid met de zee.

Leon Annokkée, Algemeen Directeur van Telstar: 
"Met dit nieuwe uittenue eren wij onze regio en haar verbondenheid met de zee. De vissen symboliseren onze maritieme roots en de unieke mix van vis en staal die onze regio kenmerkt. Wij zijn strijdlustig en saamhorig. Dit seizoen nemen wij deze waarden mee naar elke (uit)wedstrijd."

Verkoop

Het nieuwe uittenue zal op de Open Dag (13 juli) te koop zijn in het stadion en wordt daarna ook aangeboden in de online Fanshop. Kindermaten tot en met maat 164 worden standaard zonder bedrukking van de sponsoruiting op de borst geleverd, terwijl maten S en groter standaard met de sponsoruiting geleverd worden. Mannenshirts zijn op de voorzijde bedrukt met hoofdsponsor 711, op de achterzijde met de witte leeuwen sponsoren Nederlof Fish (onder) en Buko Infra Support (boven) en op de mouw met Nederlof Fish. Vrouwenshirts zijn op de voor- en achterzijde bedrukt met hoofdsponsor SportCity.

To Top