Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Telstar bindt talent Koswal langer

Devon Koswal heeft vandaag een profcontract bij Telstar getekend. Club en speler zijn in het 711 Stadion een dienstverband overeengekomen tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een extra seizoen.

Devon Koswal (20) kwam afgelopen zomer op amateurbasis over van FC Dordrecht, waar hij eind 2020 reeds op zeventienjarige leeftijd zijn debuut maakte in de Keuken Kampioen Divisie en waar hij vervolgens beloond werd met een meerjarig contract. Koswal kwam dit seizoen bij Telstar reeds tot 23 competitiewedstrijden, waarvan hij dertien duels aan de aftrap verscheen. In de meest recente thuiswedstrijd tegen Jong PSV wist de jonge centrumverdediger ook zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal te scoren.

Technisch manager Peter Hofstede: "Devon heeft in zichzelf geïnvesteerd door als amateur bij Telstar aan te sluiten afgelopen zomer. In de loop van het seizoen heeft hij zijn stempel goed weten te drukken en zichzelf vervolgens in de basis gespeeld. Hij doet dit op een dergelijk overtuigende wijze, dat wij hem graag langer aan de club binden en met hem kunnen blijven werken."

Eerder kon Telstar al bekend maken dat de opties in de contracten van Zakaria Eddahchouri, Youssef El Kachati, Jayden Turfkruier en Cain Seedorf zijn gelicht. Aanstaande vrijdagavond 19 april nemen de Witte Leeuwen het in de competitie in eigen huis op tegen FC Emmen.

To Top