Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Telstar opent haar deuren voor de open dag

Op zaterdag 13 juli opent Telstar de deuren voor onze jaarlijkse open dag! Dit is het perfecte moment om de Witte Leeuwen en Leeuwinnen van dichtbij te zien, want beide teams spelen een spannende oefenwedstrijd. Ook zullen de nieuwe tenues (uit en thuis) te koop zijn in de fanshop. Het belooft een dag vol voetbal en plezier te worden voor jong en oud.
 

Programma

12:45 – 14:30: Telstar Vrouwen vs. Saestum 
Onze Leeuwinnen beginnen de dag met een uitdagende wedstrijd tegen Saestum. Kom ze aanmoedigen en ontdek de kracht van ons vrouwenteam!

15:00 – 16:30: Veldactiviteiten 
Naast de wedstrijden zijn er tal van leuke activiteiten voor kinderen op het veld. Van een stormbaan tot pannakooi, er is voor ieder wat wils!

16:30 – 17:00: Persconferentie op de tribune 
Grijp je kans om de spelers en coaches vragen te stellen tijdens de persconferentie en hoor hun plannen voor het komende seizoen.

17:30 – 19:15: Telstar vs. Quick Boys 
In de avond nemen de Witte Leeuwen het op tegen Quick Boys. Een geweldige kans om onze nieuwe selectie te zien schitteren.

De toegang is gratis en een ticket is niet nodig. Vergeet niet je Telstar-tenue aan te trekken en je trots voor Telstar te laten zien. Zien we jou ook?

To Top