Vrijdag 10 mei

Uitduel bij Willem II: Kaartverkoop en vervoer

Voor het bezoek aan de laatste uitwedstrijd, bij Willem II in de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag 10 mei, is de regeling met betrekking tot kaartverkoop en vervoer vastgesteld. Er geldt een vervoersbeperking voor supporters van Telstar.

 

Kaartverkoop

 

Kaarten voor het bezoekersvak van het Koning Willem II Stadion a 8 Euro kunnen uitsluitend in de voorverkoop via de website telstarticket.nl worden aangeschaft. Deze online verkoop is gestart en sluit op donderdag 9 mei om 17.00 uur. Let op: Telstar is afgelopen zomer van ticketsysteem gewisseld en uw inloggegevens van afgelopen seizoen zijn niet langer bruikbaar.

 

Na uw aankoop ontvangt u een E-mail met daarin uw digitale omwisselticket. Deze kunt u digitaal of op papier afgedrukt tonen bij de entree van het bezoekersvak, waarna u het stadion kunt betreden.

 

Vervoer

 

Voor supporters van Telstar geldt een vervoersbeperking rond deze wedstrijd. Er geldt een auto-combi, wat inhoudt dat supporters in auto of bus naar de wedstrijd kunnen reizen, maar niet met openbaar vervoer naar Tilburg mogen komen. Tevens is het niet toegestaan om het centrum van Tilburg te bezoeken. 

 

De wedstrijd in Tilburg begint op vrijdag 10 mei om 20.00 uur.

Naar boven