;

Inschrijvingstermijn verlengd tot 10 maart!

Tweedaagse Bussinessclubreis Manchester United-Fulham

De eerste Businessclubreis na corona is er één om je vingers bij af te likken. We reizen op zondag 28 mei naar Manchester waar de ploeg van Erik ten Hag in de laatste speelronde van de Premier League tegen Fulham speelt. De kans is groot dat Manchester United nog volop meedoet in de strijd om het kampioenschap en wij dus getuige zijn van een historisch (voetbal)moment.

Naast deze topwedstrijd staat de 2-daagse BC-reis natuurlijk ook in het teken van de stad ontdekken en netwerken. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om te beslissen of u mee wilt gaan.

Programma zondag 28 mei
06.30 uur - Verzamelen op Schiphol
07:55 uur - Vlucht Amsterdam-Manchester
08:15 uur - Aankomst Manchester / transfer naar hotel
13:00 uur - Pubquiz
16:00 uur - Manchester United-Fulham
18.00 uur - Vrije tijd

Programma maandag 29 mei
10.00 uur - Gezamenlijk ontbijt
11.00 uur - City tour / vrije tijd
17.00 uur - Transfer naar luchthaven
19.35 uur - Vlucht Manchester-Amsterdam
21.35 uur - Aankomst Amsterdam / einde

Kosten
Deelname aan de Businessclubreis kost €595 euro per persoon. Dit is inclusief KLM-vlucht van Amsterdam naar Manchester, wedstrijdticket en een overnachting in een hotel**** in het centrum. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 90 euro per persoon. Businessclub Telstar neemt de eerste drankjes in Manchester voor haar rekening en zorgt voor een snack voorafgaand aan de wedstrijd op Old Trafford. De reis wordt georganiseerd door Sparenti. Zij sturen een factuur die binnen 14 dagen voldaan dient te worden.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 10 maart; als we de dan niet voldoende aanmeldingen hebben, gaat de BC-reis helaas niet door. Aanmelden kan via businessclub@sctelstar.nl of de BC app. Per businessclublid zijn vooralsnog twee plekken beschikbaar. Na aanmelding wordt de financiële afhandeling overgenomen door Sparenti, onze partner bij de organisatie van deze voetbalreis.

Wij hopen u op 28 mei te mogen verwelkomen op Schiphol!

Bestuur Businessclub Telstar

Aanmelden via de mail
Naar boven