Tom Overtoom verlengt contract

Telstar is een contractverlenging overgekomen met Tom Overtoom. De ervaren middenvelder tekent in het BUKO Stadion een nieuw éénjarig contract dat hem tot medio 2024 aan de Witte Leeuwen bindt.

 

Overtoom (32) kwam het afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden in competitieverband en had met grote regelmaat een bepalende rol binnen het elftal van trainer Mike Snoei. De middenvelder sloot eind 2020 op amateurbasis aan bij de Witte Leeuwen en speelde sindsdien 71 competitieduels.

 

‘Tom Overtoom was het afgelopen seizoen een van de dragende spelers ins ons elftal.’, aldus Technisch Manager Peter Hofstede.  ‘Het is voor Telstar een geweldige plus dat we ook komend seizoen over een speler van zijn kaliber kunnen beschikken. Tom gaat zijn vierde seizoen in bij Telstar en is ook buiten het veld in toenemende mate van meerwaarde voor de groep en voor de club.’

 

‘Ondanks het mislopen van de nacompetitie kijk ik met een groot genoegen terug op het afgelopen seizoen.’, aldus Tom Overtoom. ‘We hebben als team regelmatig een heel knap niveau gehaald en dat geeft je als speler voldoening. De club wil nu verder bouwen aan de selectie en ik ben graag onderdeel van de plannen voor het komende seizoen.’

 

Eerder deze week contracteerde Telstar de huidige topscorer van de Tweede Divisie, Youssef El Kachati. De aanvaller tekende in de IJmond een éénjarig contract met een optie op een tweede jaar.

Naar boven