Telstar en Snoei verlengen samenwerking

Telstar heeft zich verzekerd van nog een seizoen met Mike Snoei aan het roer. Waarvan minimaal negentien wedstrijden in het BUKO Stadion te Velsen-Zuid. De hoofdtrainer van de Witte Leeuwen verlengt zijn contract met één seizoen, tot de zomer van 2024. De huidige verbintenis zou komende zomer aflopen.

 

‘De hereniging sinds de zomer bevalt beide partijen en een aantal korte gesprekken waren dan ook voldoende om tot één jaar verlenging te komen. De Witte Leeuwen ruiken de playoffs, vertonen goed spel en zijn de gewenste luis in de pels van de Eerste Divisie.’ Aldus Algemeen Directeur Pieter de Waard.

 

Peter Hofstede, Technisch Manager Telstar, is zeer content met de verlengde verbintenis; ‘De werkwijze van Snoei vertaalt zich naar meer stabiliteit en een hogere weerbaarheid van de selectie. De sportieve doelen die we sinds dit seizoen hebben gesteld worden goed gediend en we menen ons met Mike daarin goed verder te kunnen ontwikkelen.’

 

‘Mijn terugkeer op het oude nest is me erg goed bevallen. Telstar is naast een club met een bijzonder karakter ook werkelijk een club met ambities, waar ik prima kan werken. Met spelers en staf hebben we vanaf dag één serieuze doelen gesteld en zoeken we niet naar excuses. Dat is een situatie waarin ik graag opereer en die lijn zet ik graag door in een volgend seizoen.’ aldus hoofdtrainer Mike Snoei.

 

De Rotterdammer stond eerder tussen 2017 en 2019 onder contract bij Telstar. In zijn eerste seizoen op Schoonberg bereikte hij de halve finales van de play-offs, waarin er nipt van De Graafschap werd verloren. Afgelopen zomer keerde de oefenmeester terug in het BUKO Stadion, waar de ploeg momenteel meestrijdt om de plaatsen die recht geven op deelname aan de play-offs.

 

Naar boven