Telstar en Robey Sportswear zetten succesvolle samenwerking voort

Telstar en Robey Sportswear hebben overeenstemming bereikt over een 5-jarig contract. Daarmee is Robey Sportswear ook de komende seizoenen de kledingleverancier van de Witte Leeuwen. Na twee succesvolle seizoenen werd van beide kanten de intentie uitgesproken de succesvolle samenwerking verder te zetten, resulterend in een nieuw 5-jarig contract.

 

“Robey en Telstar gaan de laatste seizoenen hand in hand” verklaart algemeen directeur Pieter de Waard. “Buiten de prachtige shirts, die we zowel nationaal als internationaal veel wegzetten onder voetballiefhebbers, toonde Robey zich ook een flexibele partner met wie wij onder andere het project rondom de regenboogshirts hebben kunnen realiseren. Ik zie er dan ook naar uit om de komende seizoenen wederom als best geklede sporters over de voetbalvelden te dartelen.”

 

Ook Ferenc van der Vlies van Robey Sportswear toonde zich uitermate tevreden met het nieuws. “Telstar ademt voetbal. Het is een eigenzinnige club met karakter, een club die ons mede dankzij de clubmensen het pure voetbalgevoel geeft. Het is een eer om met de maagdelijk witte shirts en het prachtige clublogo te mogen werken. We zijn daarom ook trots om de huidige overeenkomst met 5 jaar te verlengen. Hieruit spreekt wederzijds vertrouwen en waardering, waarop we samen met de club verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Betrokken en onverschrokken.”

 

Over Robey 

Robey kijkt terug op een imposante historie met vele hoogtepunten in de Nederlandse sportgeschiedenis. Opgericht in 1947 door Rotterdammer Pieter Bey (vandaar ook Ro-Bey), domineerde het merk in de jaren zestig, zeventig en tachtig het Nederlandse voetbal. Zelfs het nationale elftal droeg Robey. 

 

Sinds het in 2012 nieuw leven werd ingeblazen is Robey aan een stijle opmars bezig. In minder dan 10 jaar tijd is het merk opnieuw uitgegroeid tot de hofleverancier van zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie. 

 

Dat heeft het gedaan met een ongebreidelde passie voor sport en een unieke aandacht voor details: van de stijlvolle look of slim-fit pasvormen, tot de premium materialen en kenmerkende gouden klaver op de schouder. Met een unieke mix van design en performance geeft Robey elke sporter die 0,01% waarmee ze het verschil kunnen maken.

 

Naar boven