Telstar en Peakz Padel serveren sportief partnership

Peakz Padel en profvoetbalclub Telstar zijn een uiterst sportief partnership overeengekomen. De padelpionier is per direct opgenomen in de businessclub van Telstar en daarmee Official Padel Partner van de Witte Leeuwen en Witte Leeuwinnen.

 

Om iedereen de snelst groeiende sport van Nederland te kunnen laten ervaren biedt Peakz Padel een groot aantal speellocaties aan in Nederland. Ook in de omgeving van Telstar is Peakz goed vertegenwoordigd met meerdere locaties in Heemskerk, Haarlem en Amsterdam.

 

Supporters en andere betrokkenen van Telstar krijgen binnenkort aantrekkelijke kortingen door Peaks Padel geserveerd. Daarnaast omhelst het partnership een uniek event gericht op de leden van de businessclub van Telstar.

 

Met de samenwerking wil Peakz Padel haar bekendheid in en verbinding met de regio verder vergroten, aldus Danny Dijst, Clubmanager van Peakz Padel Heemskerk:  “’Deze verbinding tussen padel en voetbal versterkt de band tussen beide sporten in de regio. Het is een verrijking voor beide clubs en we kijken ernaar uit om supporters, personeel en spelers en speelsters van Telstar nog vaker te verwelkomen bij Peakz Padel."

 

Ook Frenck Heeremans, Accountmanager van Telstar, is blij met de samenwerking: “Padel is en blijft, ook onder voetballiefhebbers, enorm populair. Het is mooi dat we met deze samenwerking iedereen rondom de club unieke sportieve ervaringen kunnen bieden.”

 

Op de foto Accountmanager van Telstar, Frenck Heeremans, Clubmanager van Peakz Padel Heemskerk, Danny Dijst en Telstar-spelers Tim van de Loo en Danny Bakker.

Naar boven