Telstar en Catunambú kondigen partnership aan

Het Spaanse koffiemerk Catunambú is tot medio 2028 de nieuwe, exclusieve koffieleverancier van Telstar. De koffie van het 126-jaar oude familiebedrijf zal worden geschonken in het 711 Stadion, thuishaven van Telstar en tevens een populaire locatie voor evenementen en bijeenkomsten.

 

“Wij zijn zeer verheugd dat we onze gasten voortaan premium koffie bieden, zowel binnen Telstar als in het gehele 711 Stadion.” aldus Remco Glas, Hospitality Manager van Telstar, die zijn liefde voor goede koffie niet onder stoelen en banken steekt. “Catunambú is een echte Spaanse koffieparel met een hele mooie uitstraling en wie houdt er nu niet van Spanje? We kijken er naar uit om onze gasten op de tribunes, in onze business club en bij de meetings en events in het stadion mee te laten genieten van deze heerlijke koffie.”

 

Guyonne van de Beek, Salesmanager van Catunambú West Nederland, voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer vereerd om samen te werken met Telstar en kijken uit naar een succesvolle, duurzame samenwerking , waarin we onze passie voor kwaliteit kunnen delen.”

 

Over Catunambú

 

In 1897 emigreerde de koffiebrander Juan Ferrer van Colombia naar Sevilla om een levenslange droom te realiseren: mensen blij maken met een perfecte kop koffie. Hij wist toen nog niet dat zijn passie voor het aanbieden van premium koffie aan de meest veeleisende klanten en gasten, meer dan 120 jaar later, door de 4e generatie meesterbranders zou voortduren.

 

Bij Catunambú zijn ze nog steeds trouw aan de waarden van hun oprichter. Dat resulteert in een onvergelijkbare smaaksensatie met een intens aroma in iedere kop koffie.

 

Naar boven