Technische staf jeugdopleiding compleet

Telstar heeft de technische staf van haar jeugdelftallen voor het nieuwe seizoen gecompleteerd. Diverse jeugdtrainers ondertekenden in het BUKO Stadion in aanwezigheid van technisch manager Peter Hofstede en hoofd opleidingen Rory Roubos een verbintenis voor het nieuwe seizoen 2023/24.

 

Jamal Yahiaoui (48) is de nieuwe hoofdtrainer van de Onder 21 en zal komend seizoen worden geassisteerd door voormalig Telstar-speler Steve Olfers, die afgelopen seizoen hoofdtrainer was bij Onder 16 en nu doorschuift naar het hoogste jeugdelftal. Colin van der Meijden, keeperstrainer van het eerste elftal, zal ook komend seizoen de jonge doelmannen begeleiden.

 

Hoofd Opleidingen Rory Roubos heeft komend seizoen wederom de Onder 18 onder zijn hoede en wordt daarbij geassisteerd door Jordi van Ewijk, eerder reeds actief binnen de Telstar jeugdopleiding, voor zowel jongens als meiden.

 

De Onder 16 staat komend seizoen onder leiding van Tamer Arslanoglu, die zal worden geassisteerd door Haye Kamstra. Bas den Brave zal zowel de doelmannen van de Onder 18 en de Onder 16 gaan begeleiden.

 

De jeugdteams van Telstar starten zaterdag 2 september weer met spelen in competitieverband. De Onder 21 zal uitkomen in divisie 3 en start de voorbereiding samen met het eerste elftal op 26 juni. De Onder 18 (divisie 4) en de Onder 16 (divisie 4) trainen de periode tussen 19 juni en 6 juli en starten vervolgens weer vanaf 7 augustus.

 

Telstar Onder 21
Trainer/coach -- Jamal Yahiaoui
Assistent -- Steve Olfers
Keeperstrainer -- Colin van der Meijden

 

Telstar Onder 18
Trainer/coach -- Rory Roubos
Assistant -- Jordi van Ewijk
Keeperstrainer -- Bas den Brave

 

Telstar Onder 16
Trainer/coach -- Tamer Arslanoglu
Assistant -- Haye Kamstra
Keeperstrainer -- Bas den Brave

 

Hoofd Opleidingen -- Rory Roubos

Individuele trainer -- Sergio Ommel

Videoanalist -- Peter van de Slikke

 

 

Naar boven