Technische staf seizoen 2022-2023.

Hoofdtrainer en technisch directeur Andries Jonker heeft de technische staf rond voor seizoen 2022-2023.

Clubicoon Anthony Correia (tevens hoofdtrainer van V.V. Katwijk) blijft nog eens 2 seizoenen bij de Witte Leeuwen. Steve Olfers (Coach Onder 16, oud-speler van o.a. Feijenoord, RKC en Telstar) en Rory Roubos (Coach Onder 18) blijven ook komend seizoen trainer van hun team. Zowel de O18 als de O16 promoveerde dit seizoen al naar de 4e divisie. Roubos, die zelf als jeugdspeler uitkwam voor o.a. Ajax, AZ en Haarlem, blijft de komende 2 seizoenen tevens Hoofd Jeugdopleiding van de Witte Leeuwen.


Assistent-trainer Michael Dingsdag (die als speler uitkwam voor o.a. Vitesse, Heerenveen en het Zwitserse Grasshoppers) neemt na de zomer tevens de O21 onder zijn hoede. Colin v.d. Meijden (eerste elftal en jeugd) en Bas den Brave (jeugd) blijven de komende 2 seizoenen verbonden aan de club als keeperstrainer.

Huidig O21 trainer Joeri Volkers en keepertrainer van de O21 Ronald Offerman verlaten Telstar in goede harmonie. Joeri wordt Hoofd Jeugdopleiding bij De Volewijckers en Ronald is in gesprek met diverse clubs. Wij wensen hen hierbij veel plezier en succes!

Naar boven