Koop een kaartje en support kinderen met een spierziekte

In Nederland lijden ongeveer 20.000 kinderen aan een spierziekte. Veel kinderen met een spierziekte zijn rolstoel gebonden en genezing is bijna altijd onmogelijk. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. Om samen alle spierziekten bij kinderen te verslaan bundelen Telstar, Heracles Almelo en Vitesse en Spieren voor Spieren haar krachten. In navolging van Telstar en haar eerdere succesvolle acties doen deze keer ook Heracles Almelo en Vitesse mee! Het doel is om tussen 19 en 21 maart alle thuiswedstrijden symbolisch uit te verkopen. De volledige kaartopbrengst gaat naar Spieren voor Spieren. 
 

Symbolische kaartjes

Normaal gesproken ga je naar het stadion voor die fabuleuze goal van Glynor Plet en zie je onze held Frank Korpershoek. Nu koop je een virtueel kaartje symbolisch voor Suus, Bram, Signe en de 20.000 kinderen in Nederland die lijden aan een spierziekte. Zodat zij sneller een behandeling kunnen krijgen. Koop nu je kaartjes voor slechts €2,50 per stuk en er is plaats genoeg, dus neem je voetbalvrienden mee!
 

Klik hier en koop jouw kaarten en steun Spieren voor Spieren! 


Het betreft de wedstrijden:
- Telstar – Roda JC (vrijdag 19 maart, 20.00u)
- Vitesse – Willem II (zondag 21 maart, 14.30u)
- Heracles Almelo – Sparta   (zondag 21 maart, 16.45u)
 

Drie stadions uitverkopen

Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren is enorm blij met het initiatief van Telstar, Heracles Almelo en Vitesse.  “Fantastisch dat de supporters van deze mooie voetbalclubs in actie komen voor kinderen met een spierziekte. Het is goed om te zien dat kinderen met een spierziekte niet vergeten worden, ondanks alle tegenvallers door corona. Het zou echt een stunt zijn als het lukt om alle drie de stadions virtueel uit te verkopen.”
 

Eerdere successen

Dat de voetbalwereld een enorm groot hart heeft werd eerder al bewezen bij de Witte Leeuwen met onder andere de actie rondom Piet Bliek en de enorme opbrengst voor Support Casper waarbij bijna 24.000 digitale tickets verkocht werden. “In deze moeilijke tijd is het juist zaak er voor anderen te zijn.” Vertelt algemeen directeur van Telstar Pieter de Waard. “Het is tekenend voor de betrokkenheid van het betaalde voetbal en al haar liefhebbers dat we juist nu laten zien zo betrokken te zijn. Ik heb dan ook geen enkele twijfel dat alle drie de clubs hun stadions virtueel gaan uitverkopen"

 

Over Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als Spieren voor Spieren vol voor willen gaan. Samen kunnen wij onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij. 

 

Tijdelijke actie: 10% korting

Bestel nu FRANKIE NR. SIX | XTRA SPECIAL EDITION met 10% korting voor de wedstrijd Telstar - Roda JC op vrijdag 19 maart.

 

 

Bestellen
Naar boven