Richard van Heulen keert terug als trainer Onder 21

Oud-speler van Telstar, Richard van Heulen, wordt met ingang van seizoen 2024/2025 de nieuwe trainer van het vlaggenschip van de jeugdopleiding. Met de aanstelling van Richard, hij speelde maar liefst 294 competitiewedstrijden voor de Witte Leeuwen, wordt invulling gegeven aan meer betrokkenheid van oud-spelers bij Telstar.

 

Richard (42) over zijn aanstelling: “Na een omzwerving via Almere City en FC Lisse ben ik blij om weer terug te zijn op het ‘oude nest’. Ik kijk er naar uit om spelers te helpen de laatste stap te maken naar het eerste elftal en zo een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel het individu alsmede Telstar”.

 

Rory Roubos, hoofd opleidingen van Telstar: “We zijn blij dat we met voormalig FC Lisse-coach Richard van Heulen niet alleen een ervaren trainer voor Telstar Onder 21 hebben kunnen aantrekken, maar ook iemand die de club buitengewoon goed kent. Richard komt zelf voort uit de jeugdopleiding van Telstar, speelde negen seizoenen voor Telstar 1 en droeg de aanvoerdersband. Daardoor weet hij als bijna geen ander wat er van talentvolle spelers wordt verlangd om het eerste elftal te bereiken. We zijn verheugd dat hij zijn steentje wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdopleiding en van onze spelers.”

 

Met de aanstelling van Richard wordt een eerste stap gezet richting meer herkenbaarheid binnen de club.

Naar boven