Nederlof Fish nieuwe strategisch partner van de Witte Leeuwen

Met trots kunnen wij Nederlof Fish als nieuwe strategisch partner van Telstar presenteren aan de buitenwereld. Nederlof Fish is al 40 jaar een begrip in de visindustrie en was de laatste seizoenen al te zien op de uit- en thuisshirts van de Witte Leeuwen. De komende 3 seizoenen zullen zij wederom op de rug en op de mouw van het shirt schitteren. Op de broeken en boven het rugnummer op het tenue zal Hordijks versmarkt prijken. Hordijks Versmarkt is zusterbedrijf van Nederlof Fish, werkend vanuit Helmond met verkoop aan horeca van Groenten, Fruit, Vlees, Vis, Paddestoelen, Wild en Gevogelte.

"Nederlof is al jaren betrokken bij Telstar en is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste partners van de club. De eigenaar Maarten Buitendijk is een enorme voetballiefhebber, je ziet hem bij veel andere clubs, daarom zijn we extra trots dat hij voor Telstar kiest en groot in stapt voor de lange termijn. En hoe passend is het dat we als IJmuidense vissenkoppen een prachtig visbedrijf op de kleding hebben prijken!" Vertelt commercieel directeur Natascha van Grinsven - Admiraal.    

Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. ​Verder is er een vestiging in  Venetië, Italie,  Nederlof  Italia Srl met inkoop van verse vis uit heel de wereld en met verkoop aan supermarkten en groothandel in Italie. 

Naar boven