Doelpunt in blessuretijd nekt Telstar

In een goed bezet BUKO Stadion kwam de wedstrijd wat moeizaam op gang. Na een kwartier kwam het eerste wapenfeit van de wedstrijd van Telstar. Glynor Plet schoot op doel maar de bal werd gered door voormalig Witte Leeuw Rody de Boer. Een minuut later moest de Boer weer in actie komen, dit keer op een kopbal van Bensabouh. In de 20e minuut kwam Telstar weer met een prachtige aanval en deze keer was het Cas Dijkstra die vlak voorlangs schoot. Tegen de verhoudingen in kwamen de bezoekers op voorsprong. Vossebelt schoot in de rebound raak en zette daarmee Roda JC op voorsprong. Telstar rechtte de rug en via een voorzet van Glynor Plet aan de linkerzijde van het veld werd de bal binnengeschoten door Cas Dijkstra. 1-1. Telstar bleef doordrukken en 5 minuten na de gelijkmaker was het weer raak. Cas Dijkstra gaf de assist d.m.v. een prachtige hakbal op Rashaan Fernandes. 2-1. Roda JC ging iets beter voetballen en doelman Trevor Doornbusch moest ook tweemaal in actie komen maar wist een doelpunt te voorkomen. Vlak voor rust wist Telstar de 3-1 binnen te prikken. Glynor Plet knalde binnen op aangeven van Rashaan Fernandes.
 

Ruststand 3-1
 

In de tweede helft kwam nog een oud-speler van Telstar binnen het veld, Fabian Serrarens. Het bleek een zware tweede helft voor Telstar te worden. In de 63e minuut kwamen de bezoekers door een goal van Marzo dichterbij: 3-2. Smit was daarna namens de Witte Leeuwen nog dichtbij een goal maar kopte net naast. Nog geen minuut later stond de gelijkmaker op het scorebord, Emmers was de maker. 3-3. Telstar had het de laatste fase erg lastig maar wist nog via Overtoom en Bensabouh voor gevaar te zorgen. Helaas kwamen de bezoekers steeds vaker voor het doel en in de blessuretijd met nog 3 seconden op de klok was het notabene Fabian Serrarens met de treffer. 3-4.

 

Opstelling Telstar:
Doornbusch, Liesdek (74 Van Velzen), Molenaar (78 Aktas), Blackson (87 Vlijter), Bensabouh, Fernandes, Plet, Berenstein, Overtoom, Dijkstra, Smit (87 Kokcu).

  
Naar boven