Unibet nieuwe partner van Telstar

Unibet, aanbieder van online sportweddenschappen, en Telstar hebben een overeenkomst getekend voor een samenwerking. Het partnership omvat commerciële activiteiten en maatschappelijke initiatieven. Deze samenwerking volgt nadat Unibet op 8 juni een vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. Met Unibet Impact, een programma waarmee Unibet investeert in de Nederlandse sport- en sportcultuur, gaan Unibet en Telstar onder meer de krachten bundelen om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

 

De Kist Cup

Telstar en Unibet gaan in samenwerking met de Graafschap een voetbaltoernooi organiseren. Dit toernooi wordt opgedragen aan clublegende Simon Kistemaker, die vorig jaar overleed aan kanker. De opbrengsten van het toernooi zullen gaan naar Support Casper en worden ingezet voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

 

Pieter de Waard, algemeen directeur Telstar: “De Witte Leeuwen en Unibet zijn beide maatschappelijk betrokken partijen. Daar we nu de handen ineenslaan vind ik geweldig. Door de Kist Cup te organiseren, die we opdragen aan clublegende Simon Kistemaker en zijn vrouw Thea, dragen we bij aan onderzoek naar kanker. We hebben even getwijfeld of we een betting partner wilde toen de markt openging maar we zijn blij met de maatschappelijke insteek van Unibet. We kijken er naar uit om samen met Unibet jaarlijks nog meer projecten op te pakken, waaronder de Alltogether Challenge, om zo een nog grotere impact te maken in de samenleving”.

 

Unibet Impact

Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland: “Telstar heeft als club altijd oog gehad voor maatschappelijke kwesties. Dankzij onze samenwerking kunnen we de maatschappelijke kracht van sport verder vergroten. Dat is ook precies wat we met Unibet Impact willen doen. Bovendien eren we met de Kist Cup niet alleen een clublegende maar versterken we ook de saamhorigheid tussen clubs. Het is fantastisch om te zien hoe dit bij Telstar en de Graafschap leeft.”

 

Over Unibet

Unibet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van Kindred Group – één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met 9 merken in het portfolio. Op 8 juni heeft Unibet een online kansspelvergunning ontvangen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Spelers kunnen via Unibet onder meer wedden op een breed scala aan sportwedstrijden en exclusieve online casino spellen spelen.


Naar boven