TELSTAR CONTRACTEERT ZAKARIA EDDAHCHOURI

Telstar heeft zich voor het nieuwe seizoen 2023/24 versterkt met Zakaria Eddahchouri. De aanvaller komt transfervrij over van tweededivisionist Koninklijke HFC en tekende deze week in het 711 Stadion een éénjarig contract met een optie voor een tweede jaar.

 

Eddahchouri (23) keert in de IJmond terug in het betaalde voetbal, waarin hij eerder uitkwam voor Go Ahead Eagles. Na het doorlopen van de jeugdopleiding verdiende Zakaria bij de club uit Deventer een driejarig contract en kwam vervolgens tot 26 optredens in de competitie, waarvan één duel in de Eredivisie.

 

De Papendrechter deed het afgelopen seizoen 2022/23 een stapje terug en koos er voor om voor Koninklijke HFC uit te komen in de Tweede Divisie. Bij de Koninklijken kwam Eddahchouri het afgelopen seizoen tot 16 doelpunten in 30 competitieduels.

 

‘Zakaria heeft sinds de start van de voorbereiding bij ons meegelopen en de technische staf doen overtuigen van zijn meerwaarde.’, aldus Technisch Manager Peter Hofstede. ‘Wij zijn blij dat Zakaria voor Telstar kiest en heten hem van harte welkom bij de Witte Leeuwen.’

Naar boven