Gertjan Tamerus neemt afscheid van Telstar

Gertjan Tamerus heeft Telstar laten weten afscheid te nemen van de Witte Leeuwen. De assistent-trainer was ruim anderhalf jaar in dienst van Telstar en vormde in die tijd samen met Andries Jonker en Anthony Correia het trainers-trio. 
 
“Ja, ik vind dit heel erg jammer” vertelt hoofdtrainer Andries Jonker. “De samenwerking met Gertjan is altijd een hele prettige samenwerking geweest. Gertjan is gekomen na het vertrek van Arvid Smit naar de KNVB. Zijn kennis en ervaring hebben er mede voor gezorgd dat het team, maar ook de spelers individueel hebben kunnen groeien. Gertjan heeft er door persoonlijke omstandigheden voor gekozen  om afscheid te nemen van de Witte Leeuwen. Wij wensen hem uiteraard heel veel succes bij de Kon.HFC’’.
 

Over een mogelijke opvolger is nog geen duidelijkheid. “Nee, wij gaan ons de komende tijd oriënteren en bekijken welke opties er zijn. Ik heb er vertrouwen in om op korte termijn de staf weer aan te vullen met een nieuwe assistent die samen met mij en Anthony Correia het seizoen zal starten.”

 

Naar boven