SPORTSGEN WORDT KIDSEVENT PARTNER

Telstar en SportsGen hebben hun samenwerking bekrachtigd. Het gezamenlijke doel is om de binding van de regio met Telstar te vergroten en nog meer kinderen een mooie voetbalavond te bezorgen. De Witte Leeuwen staan midden in de maatschappij en iedereen moet zich thuisvoelen bij de club en in het BUKO Stadion.   

 

Club en School van de Week

 

Een van de activaties die SportsGen voor Telstar gaat uitvoeren is de Club en School van de Week. Iedere thuiswedstrijd van de mannen van Telstar kunnen alle (jeugd)leden, leerlingen, leraren, ouders, trainers, vrijwilligers, verzorgers en andere familieleden van twee clubs en twee scholen uit de regio voor een gereduceerd tarief de wedstrijd bekijken op de Noord-tribune. Doel is om deze activiteiten in de toekomst verder uit te breiden, met bijvoorbeeld programmering voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust.

 

SportsGen en Telstar werken al bijna 10 jaar samen. Met de voetbalacademie van Telstar werden de Jonger Oranje Talentendagen voor Meiden opgezet en bij de All Together Challenge rondom de jaarlijkse Coming Out Day, waarin Telstar in een speciaal ontworpen regenboogtenue speelt, voert SportsGen de activatie uit.

 

 

Natascha van Grinsven namens de directie van Telstar met de directie van SportsGen, Ed Kuijper (l) en Sander Mallie (r)

Naar boven