Kelly Steen ook komend seizoen Witte Leeuwin

Kelly Steen blijft het team trouw met een contractverlenging die haar aan de club bindt tot het einde van het volgende seizoen. Haar toewijding aan de Witte Leeuwinnen spreekt boekdelen over haar loyaliteit en geloof in de club. Met een recordaantal reddingen achter haar naam, is het geen verrassing dat Telstar haar als een onmisbare schakel in het team ziet.
 
 
 
De Winter benadrukt dat Steen's leiderschap en ervaring belangrijk zijn voor de jonge talenten binnen de selectie. "Kelly is niet alleen een voorbeeld op het veld, maar ook daarbuiten. Haar werkethiek en toewijding inspireren de hele ploeg," voegt hij eraan toe. De club is vastberaden om de verdediging te versterken, zodat Steen's talenten nog meer tot hun recht komen en de Witte Leeuwinnen kunnen opklimmen in de ranglijst.
 
 
 
Vanaf haar eerste dagen bij de club heeft Steen een significante ontwikkeling doorgemaakt, zowel technisch als mentaal. Haar vermogen om cruciale reddingen te verrichten in momenten van hoge druk heeft haar tot een favoriet gemaakt bij de supporters.
 
 
 
Met de verlenging van haar contract kijkt Steen uit naar de mogelijkheid om haar team naar nieuwe hoogtes te leiden. Steen: “Telstar is niet zomaar een club voor mij; het voelt als thuiskomen elke keer dat ik het veld op stap. Het gevoel van verbondenheid en de ambitie die we delen is de reden dat ik met volle overtuiging mijn contract heb verlengd.”

Naar boven