Hossein Zamani nieuwe aanvallende versterking Telstar

Telstar heeft overeenstemming bereikt met de 18-jarige Hossein Zamani over een contract tot het einde van het seizoen. Tevens is er vanuit Telstar een optie om het contract met twee seizoenen te verlengen. De aanvallend ingestelde speler komt transfervrij over van het Italiaanse Genoa CFC waar Zamani zijn wedstrijden in het onder 19 elftal van de serie A ploeg afwerkte. Zodra de administratieve handelingen zijn afgerond sluit Zamani aan bij de selectie van Andries Jonker.
 
 
“Zamani staat te boek als groot talent en ik ben blij dat wij hem aan onze selectie kunnen toevoegen” aldus trainer/technisch directeur Andries Jonker. “Zamani heeft een goede en stabiele basis met zijn jeugdopleiding bij Ajax. Het is de komende maanden aan hem om zich te bewijzen en daarmee een langer verblijf af te dwingen.”
 
 
Zamani genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax waar hij tot het onder 17 elftal actief was. In 2019 verkaste hij naar het Italiaanse Genoa CFC waar hij voornamelijk zijn wedstrijden in de onder 18 en onder 19 selectie afwerkte. De Nederlander met Afghaanse roots mag zich vanaf nu Witte Leeuw noemen. Hossein, welkom bij Telstar!

 

Naar boven