Yvonne van Gennip wordt voorzitter Telstar Vrouwen

Het bestuur van Telstar Vrouwen wordt versterkt met een nieuwe voorzitter en secretaris. Yvonne van Gennip is bereid om het voorzitterschap op zich te nemen van het bestuur van de stichting VVK -Telstar Vrouwen. Van Gennip behoeft bijna geen introductie. Als één van de meest succesvolle Nederlandse schaatsster ooit heeft zij topsport voor vrouwen op de kaart gezet. Ontwikkeling van talent en een professioneel topsportklimaat in Nederland is haar drijfveer. Ze is enthousiast over het idee om Telstar Vrouwen weer in de Eredivisie te laten terugkeren.
 

Yvonne: “Op de vraag of ik voorzitter wilde worden van Telstar Vrouwen hoefde ik niet lang na te denken. Ik was gelijk enorm enthousiast. Sterker, ik vind het een voorrecht om jonge talentvolle voetbalsters te helpen zich optimaal te ontwikkelen met als kers op de taart de Eredivisie! En dat, samen met een fantastisch team met bevlogen mensen bij een club met een warm hart.”
 

Monica Blokker heeft zich aangesloten als secretaris van het bestuur waardoor alle functies nu zijn vervuld. Monica was ruim dertig jaar geleden het eerste voetbalmeisje bij RKVV DSS in Haarlem en sindsdien heeft het vrouwenvoetbal haar niet meer losgelaten. Naast het (zaal-)voetbal is Monica ook een succesvol ondernemer met haar eigen bedrijf Hello’s b.v. Monica wil Telstar Vrouwen versterken met haar organisatie talent en voetbalinzicht.
 

Monica: “Vrouwenvoetbal is echte een topsport geworden en daar ben ik trots op! Wetende dat regionaal zoveel ambitieuze en talentvolle voetbalsters voetballen maakt mij blij en biedt veel perspectief voor de toekomst. De voelbare drive van alle mensen binnen Telstar Vrouwen is zo groot dat ik alleen maar ‘ja’ kon zeggen op deze klus”.


Telstar Vrouwen is verheugd over deze kwalitatieve uitbreiding van het bestuur. Veel werk is verzet maar om met Telstar de Vrouwen Eredivisie te bereiken moet er ook nog veel gebeuren.

 

Naar boven