Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Wonderboyz vinden hun weg in het 711 stadion

Sinds februari zijn de Wonderboyz, een groep jongeren met buitengewoon talent ondanks hun verstandelijke of lichamelijke beperking, actief bij Telstar. Elke maandag zijn ze te vinden in het stadion, waar ze een scala aan taken uitvoeren, met papier prikken als favoriet. Hun aanstekelijke enthousiasme creëert een positieve werkomgeving en houdt het stadion schoon. Na gedane arbeid genieten ze van een welverdiend potje voetbal op het veld.

Collin, de begeleider van deze bijzondere groep, straalt van trots. “Telstar is een fijne werkplek, het contact met het personeel en de spelers is laagdrempelig en dat maakt het juist zo fijn”.

Het team van talenten bestaat uit:

  • Silvan, een toegewijde Telstar-supporter die elke thuiswedstrijd op de tribune te vinden is, is verheugd dat hij dankzij de Wonderboyz nu ook bij Telstar kan werken.
  • Salih, de klusser van de groep, geniet van schuren en schilderen.
  • Benardo en Jesse wijzen erop dat er veel werk te doen is en dat ze nog veel ontdekken, maar ze vinden het werken bij Telstar geweldig.
  • Daan is enorm dankbaar dat ze bij Telstar mogen werken, en de andere jongens sluiten zich hierbij aan.

Sommige van deze kanjers zijn dan nóg geen echte Telstar-fan maar sluiten niet uit dat dit in de toekomst zeker gaat gebeuren.

Succesvolle samenwerking
Telstar is verheugd over het succesvolle begin van de samenwerking. Leon Annokkee, Algemeen Directeur: "Het enthousiasme en de passie van Marc van Wonderen, de eigenaar van Wonderboyz, zijn werkelijk aanstekelijk. Ik ken Marc al een tijdje en ben blij dat we op deze manier kunnen samenwerken. Deze toppers zijn actief bij meerdere BVO's, zoals AZ en FC Volendam. Het is fantastisch om te zien wat begeleider Collin voor deze jongens betekent. Ik ben heel blij met hun komst en vanwege het succes van de samenwerking streven we beide naar uitbreiding van het aantal dagen richting het nieuwe seizoen."

Wij wensen onze collega's bij Telstar veel werkplezier toe. Deze maatschappelijke samenwerking maakt deel uit van Telstar Thuis in de Wijk.

 
To Top