Wedstrijdverslag: ADO Den Haag - Telstar

1-1 ADO Den Haag - Telstar

Datum: 20/09/2024

Locatie: Bingoal Stadion, Den Haag

Telstar heeft veerkracht getoond in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. In een spannende wedstrijd sleepten de Witte Leeuwen een belangrijk punt binnen, mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van 180 meegereisde supporters. Bedankt voor jullie fantastische support!

Zakaria Eddahchouri wederom trefzeker
Na een vroege voorsprong voor ADO Den Haag, waarbij Joel Ideho na tien minuten de 1-0 op het scorebord zette, herstelde Telstar zich snel. Zakaria Eddahchouri, die dit seizoen al vaker beslissend was, scoorde na 25 minuten de gelijkmaker. Het was zijn vijfde doelpunt van het seizoen, waarmee hij Telstar op gelijke hoogte bracht: 1-1.

Telstar blijft vechten, maar kansen blijven uit
De tweede helft verliep zonder grote hoogtepunten. Beide ploegen hadden moeite om hun spel te maken en kansen waren schaars. ADO Den Haag zette nog aan in de slotfase, maar keeper Ronald Koeman Jr. hield Telstar in de wedstrijd met enkele belangrijke reddingen. In de laatste seconden kreeg Soufiane Hetli nog een grote kans, maar zijn schot raakte de lat.

Volgende week: de kraker tegen koploper FC Den Bosch!
Telstar staat na dit gelijkspel nog stevig op de vijfde plek met 11 punten uit zeven wedstrijden. Volgende week zaterdag wacht een nieuwe uitdaging, want dan nemen we het op tegen de verrassende koploper FC Den Bosch in ons eigen 711 Stadion. Een wedstrijd die je niet wilt missen!

Scoor jouw ticket snel via de button hieronder en zorg dat je erbij bent om de Witte Leeuwen naar de overwinning te schreeuwen!