Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

VRIJDAG 20 SEPTEMBER | 20:00

Voorbeschouwing: ADO Den Haag - Telstar

Wanneer: 20:00, vrijdag 20 september
Waar: Bingoal Stadion
Scheidsrechter: Erwin Blank
Waar te zien op TV: ESPN Watch

 

Op vrijdag 20 september om 20:00 uur staan de Witte Leeuwen tegenover ADO Den Haag in het Bingoal Stadion. Na het nipte 3-2 verlies tegen Excelsior is Telstar vastberaden om zich te herpakken en de sterke seizoenstart voort te zetten. Het team van Anthony Correia staat op een knappe vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en heeft de ambitie om aansluiting te houden bij de top.

 

Terugblik op Excelsior

Telstar begon scherp tegen Excelsior, maar de ploeg uit Kralingen bleek een lastige tegenstander. Vooral de rechterflank zorgde voor gevaar, wat resulteerde in twee snelle doelpunten voor rust. Ondanks de achterstand toonden de Witte Leeuwen veerkracht, en Mohamed Hamdaoui maakte een prachtige treffer in de tweede helft.

 

Heerlijke voorhoede met ‘Marokkaanse Cowboys’ 

Met Zakaria Eddahchouri als speler van de maand augustus en El Kachati, die zijn vorm begint te vinden, loopt de aanval van Telstar op volle toeren. Mo Hamdaoui, uitblinker tegen Excelsior, deelde in onze rubriek ‘5 vragen aan…’ zijn ambities voor dit seizoen. Bekijk het volledige interview op ons YouTube-kanaal. Ook invaller Reda Kharchouch liet zich gelden met een assist op El Kachati tegen Excelsior.

 

 

Energieke trainingen met hoog tempo

De laatste weken hebben de Witte Leeuwen intensief getraind met een focus op druk zetten en conditionele kracht. Deze aanpak werpt zijn vruchten af, waarbij Telstar steeds vaker de tegenstander hoger op het veld onder druk zet. Dit geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden, waarin energiek en aanvallend voetbal centraal blijft staan.

 

ADO Den Haag niet in vorm

ADO Den Haag, onder leiding van coach Darije Kalezic, verkeert momenteel niet in hun beste vorm. In hun laatste wedstrijd tegen Jong PSV eindigde het in een 2-2 gelijkspel, ondanks een voorsprong in de tweede helft. Dit seizoen heeft ADO moeite om consistent te presteren, wat voor Telstar een mooie kans biedt om in Den Haag de volle drie punten te pakken.

 

Historie tussen Telstar en ADO Den Haag

Historisch gezien is ADO Den Haag een lastige tegenstander voor Telstar. In de afgelopen 14 ontmoetingen won Telstar vier keer, eindigden vier wedstrijden in een gelijkspel, en won ADO zes keer. De laatste keer dat Telstar uit bij ADO won, was in het seizoen 1999/2000, waarin Telstar met 4-1 won onder leiding van Simon Kistemaker, met twee treffers van Sergio Ommel. Dit seizoen staan de kaarten anders, en Telstar is vastberaden om nieuwe geschiedenis te schrijven.

 

Steun van de supporters

De trouwe aanhang van Telstar speelt een cruciale rol tijdens de uitwedstrijden. Bij het duel tegen Excelsior reisden maar liefst 153 supporters mee naar Rotterdam, en voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag zijn er al ruim 160 kaarten verkocht. Jullie steun is van onschatbare waarde, dus laten we ervoor zorgen dat we het uitvak in het Bingoal Stadion vullen en opnieuw herrie maken!

 

Volgende thuiswedstrijd

Noteer alvast in je agenda: de eerstvolgende thuiswedstrijd van Telstar is op zaterdag 28 september om 16:30 uur tegen FC Den Bosch. Sluit je (voetbal)middag af met een potje topvoetbal in het 711 Stadion en moedig de Witte Leeuwen aan in deze belangrijke wedstrijd. Ben jij er ook bij?

 

Voor meer informatie over tickets en vervoer naar de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, check de button hieronder.

To Top