Veiling All Together shirts voor goede doel gestart

Telstar biedt supporters en liefhebbers ook dit seizoen weer de kans om de hand te leggen op een officieel wedstrijdgedragen exemplaar van het unieke én veelbesproken Telstar All Together shirt. In samenwerking met MatchWornShirt worden de eenmalig gedragen shirts online geveild, waarbij de opbrengst volledig bestemd is voor de ondersteuning van de John Blankenstein Foundation.

 

De veiling omvat zowel de shirts van de mannen, die het shirt droegen in hun Keuken Kampioen Divisie thuiswedstrijd tegen TOP Oss, als de shirts van de vrouwen, die het shirt over de schouders trokken in hun Azerion Vrouwen Eredivisie thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het unieke aandenken is door de drager/draagster gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid.

 

Telstar verwelkomt iedereen mee te bieden op één van de bijzondere shirts en zodoende ook het belangrijke werk van de John Blankstein Foundation te ondersteunen. Klik op de knop onderaan de pagina om de veiling bij MatchWornShirt te bezoeken en het shirt van jouw favoriete speler of speelster op te zoeken!

 

  

 

 

Telstar All Together

Voetbal is voor iedereen ongeacht culturele achtergrond, huidskleur, ras, seksuele voorkeur of religie. Iedereen moet zich welkom voelen binnen het voetbal. Telstar zet zich in op het verbinden en inclusie en is tegen sociale uitsluiting. De regenboog staat voor verbinding, hoop, liefde, veiligheid, ondersteuning en draagt bij aan acceptatie en gelijkheid.

BIED NU MEE!
Naar boven