Vacature Ticketing & backoffice (32-40u)


Telstar is sinds 1963 de betaald voetbal club uit IJmuiden die momenteel uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. In het BUKO Stadion te Velsen – Zuid, home of the White Lions, spelen De Witte Leeuwen en Jong Telstar mannen en vrouwen hun thuiswedstrijden. De mannelijke jeugd is ondergebracht bij partnerclub IJ.V.V Stormvogels in IJmuiden en de vrouwelijke jeugd is in samenwerking met partnerclub RKVV DSS te Haarlem. Telstar is meer dan voetbal, we zetten ons sociaal maatschappelijk in middels onze stichting Telstar Thuis in de Wijk en duurzaam middels onze stichting de Groene Leeuwen. Daarnaast organiseert Telstar meetings en events ed in het BUKO Stadion en in SHIP (sluis haven information point).
 

Bij de club deelt iedereen de volgende kernwaarden: strijdlustig, saamhorig, sympathiek en spraakmakend.
 

Visie: Telstar wil de eigenzinnige volksclub in de eredivisie zijn.

Missie: Wij zijn Betrokken en Onverschrokken. Wij zijn de Witte Leeuwen!

 

 

Als medewerker Ticketing en Backoffice ben je onderdeel van het commercieel team van Telstar. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor alle zaken rondom ticketing. De seizoenskaart campagne en bepalen van prijzen en acties ligt helemaal in jouw handen. Je bent dan ook technisch verantwoordelijk voor het ticketing systeem voor thuis en uitwedstrijden. Voor uitwedstrijden schakel je met de andere clubs uit de Keukenkampioen divisie en met onze afdeling veiligheidszaken.
 
Ook ben je verantwoordelijk voor alle business kaarten. Dus zowel de vaste passen van de vaste seats als extra aanvragen rondom wedstrijden, de plaatsen aan het matchdiner, parkeerplaatsen en de bestuurskaarten voor uitwedstrijden. Naast supporters en sponsors schakel je ook veel met scouts, zaakwaarnemers, spelers, medewerkers, vrijwilligers en de pers. Kortom je hebt heel veel contact momenten met heel veel verschillende mensen. Allemaal met het doel om het stadion te vullen en de mensen vriendelijk te woord te staan, jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Naast de kaarten regel je allerlei backoffice zaken rondom sponsoring.
 
Binnen het commercieel team wordt verwacht dat je meedenkt over de marketing en commerciële mogelijkheden van de club. Er is veel vrijheid en ruimte voor creativiteit. Het is buiten de thuiswedstrijden om een 9-5 baan en een echte binnen functie. Je hebt vooral contact per email en telefoon. Op wedstrijdavonden ben je een echte gastvrouw/heer. Samen met een collega ontvang je mensen bij de ontvangstbalie. Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur en wordt onderdeel van een klein hecht team er alles aan doet om de missie van Telstar te volbrengen.
 
Activiteiten:
- Plan seizoenskaart verkoop en pricing
- Seizoenskaarten en losse ticket verkoop in online systeem
- Printen en versturen van vaste passen en losse tickets
- Versturen business e-tickets - Indeling tribune sponsoren met vaste seats
- Losse verkoop business kaarten en andere hospitality pakketen in BC app
- Kaartaanvraag scouts, zaakwaarnemers, media, vrijwilligers, bestuur, medewerkers, spelers en families, tegenstander etc
- Beheer kaarten voor uitwedstrijden zowel supporters als business
- Contact over verwacht bezoek en toegangsbeleid met veiligheidszaken
- Toegangsmateriaal zoals scanners, passen, polsbandjes verantwoordelijk
- Gastvrouw/gastheer bij de ontvangstbalie op thuiswedstrijden
- Afrekening doorzetten naar administratie
 
Wat wij vragen:
HBO opleiding
Jonge frisse medewerker die handig is met technische systemen Assertiviteit, zelfstarter, zelfsturend
Beschikbaarheid op alle thuis wedstrijdavonden
Nauwkeurig en punctueel in de administratieve werkzaamheden
Iemand met een gastvrij karakter en vooral niet te verlegen om de telefoon te pakken Bij voorkeur woonachtig in de regio Affiniteit met sport en voetbal in bijzonder
Handig met online systemen
Een medewerker die zich herkend in de kernwaarden van Telstar. Wij streven naar een zo divers mogelijk team. We moedigen iedereen aan te solliciteren.
 
Wat wij bieden:
Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving in de Betaald voetbal branche. Veel vrijheid en mogelijkheden binnen een klein en divers team. Een starters salaris, voldoende vrije dagen, laptop en dus de mogelijkheid om een dag thuis te werken. Gezellige vrijmibo’s of apres match borrels en de mogelijkheid om gasten uit te nodigen met thuiswedstrijden en uitwedstrijden te bezoeken.
 
Voor meer informatie omtrent deze vacature en sollicitatie neem contact op met Commercieel Directeur: Natascha van Grinsven – Admiraal natascha@sctelstar.nl/ 06-30911994.
 
Deze vacature sluit 20 september
 
Acquisitie aan de hand van deze vacature worden niet op prijs gesteld

 

Naar boven