Telstar versterkt selectie met tweetal

Telstar voegt per direct twee spelers toe aan de selectie. Mike Snoei kan tijdens de beslissende fase van het seizoen beschikken over Achraf Madi, die overkomt van Sparta Rotterdam, en de afgelopen seizoen voor NAC Breda uitkomende DJ Buffonge.

 

Achraf Madi was de afgelopen anderhalf seizoen een vaste keuze bij Jong Sparta in de wedstrijden in de Tweede Divisie. Halverwege het afgelopen seizoen 2021/22 maakte de jonge Amsterdammer (20) zijn debuut voor de Kasteelheren in de KNVB Beker, gevolgd door zijn debuut in de Eredivisie een maand later.

 

Darren Raekwon McIntosh-Buffonge, zoals de volledige naam van DJ luidt, stond in de periode 2020-2022 onder contract bij NAC Breda. De in Londen geboren speler met Antiguaanse nationaliteit (24) genoot zijn opleiding bij onder andere Arsenal, Fulham en tussen 2015 en 2019 bij Manchester United. Hij maakte zijn profdebuut vervolgens in Italië, in de Serie B voor Spezia Calcio 1906.

 

Technisch Manager Peter Hofstede, ‘Met het oog op de tweede seizoenshelft, en na het vertrek van Mihkel Ainsalu, zochten wij naar versterking van het middenveld. Beide spelers sluiten voor de rest van het seizoen aan bij de selectie en krijgen in het BUKO Stadion de kans om hun kwaliteiten te tonen.’

Naar boven