Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

ZONDAG 8 SEPTEMBER | 14:30

Op naar een heerlijke zondagmiddag: Voorbeschouwing Telstar - MVV

Aanstaande zondag 8 september om 14:30 uur speelt Telstar een thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht, de huidige nummer 13 in de Keuken Kampioen Divisie. Het is een unieke aftrap op zondagmiddag, een tijdstip dat we niet vaak zien in Velsen-Zuid. Mis het niet en zorg dat je erbij bent voor dit spannende duel!

Telstar kwam afgelopen vrijdag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Jong AZ. Dit resultaat brengt de Witte Leeuwen naar de 9e plek op de ranglijst, slechts één punt verwijderd van de koploper Helmond Sport. Het belooft een spannend seizoen te worden met de top 9 clubs op slechts zeven punten van elkaar!

Spelers in de spotlight

Deze wedstrijd tegen MVV biedt een perfecte kans voor Telstar om een stap naar de top te zetten. Het elftal wordt versterkt door enkele nieuwe gezichten. Mohamed Hamdaoui keert terug naar zijn oude nest en zal de aanval van Telstar een boost geven. In de verdediging zien we Jeff Hardeveld, die overkomt van FC Emmen, en met zijn ervaring een sterke aanvulling is op het team. Daarnaast blijft Zakaria Eddahchouri, die vorig seizoen vaak het verschil maakte, ook dit seizoen een vaste kracht in het team. En laten we Reda Kharhouch niet vergeten, hij is weer fit en klaar om zijn stempel op de wedstrijd te drukken!

De laatste ontmoeting met MVV was een waar spektakel, met een 2-1 overwinning voor Telstar dankzij een doelpunt van Eddahchouri in de blessuretijd. Het seizoen daarvoor stond de teller zelfs op 5-3 in het voordeel van Telstar. Wedstrijden tegen de Limburgers zijn nooit saai!

Roerige transferdeadline

De transferperiode bracht nog wat roering in de selectie. Naast de komst van Hamdaoui en Hardeveld, zien we ook het vertrek van Cain Seedorf, die zijn loopbaan vervolgt bij Roda JC. Cain was twee seizoenen een vaste waarde bij de Witte Leeuwen en liet 59 wedstrijden lang zijn kwaliteiten zien.

Ben jij erbij?

Zondag is de perfecte gelegenheid om je team aan te moedigen in de strijd voor de top van de Keuken Kampioen Divisie. De fanatieke aanhang van de Witte Leeuwen zal het team ongetwijfeld naar een overwinning schreeuwen. Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen!

Zien we je zondag?
 

 

To Top