Telstar huurt Ozan Kökcü tot einde seizoen

Telstar en het Azerbeidzjaanse Sabah FK hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Ozan Kökcü (22) voor een periode van 6 maanden aan de Witte Leeuwen. De in Haarlem geboren aanvallend ingestelde speler sluit per direct aan bij de groep van Andries Jonker.
 
De komende dagen wordt geprobeerd de speler tijdig speelgerechtigd te krijgen voor de wedstrijd van as zaterdag tegen TOP Oss.  “Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft Ozan al wel de nodige ervaring en is hij onder andere als jeugdinternational van Azerbeidzjan actief geweest. Ozan kan op het middenveld en voorin  goed uit de voeten, en ik ben ervan overtuigd dat ie onze groep weer een impuls geeft” legt trainer Andries Jonker uit.

Kökcü kwam in de jeugd uit voor onder andere Stormvogels, FC Groningen en Feyenoord waarna hij naar het Turkse Bursaspor vertrok. Voor laatstgenoemde club maakte hij in 2018 zijn debuut. Na verhuurperiodes aan onder andere RKC Waalwijk en Giresunspor streek hij in 2019 neer bij het Azerbeidzjaanse Sabah FK. Daar speelde hij 29 wedstrijden waarin hij 1 maal doel trof en 2 assists achter zijn naam mocht bijschrijven.
 

Naar boven