Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Telstar contracteert Guus Offerhaus

Telstar heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Guus Offerhaus. De verdediger komt over van tweededivisionist Quick Boys en tekende afgelopen week een tweejarig contract bij De Witte Leeuwen.

Offerhaus (23) keert bij Telstar terug in het betaalde voetbal, waarin hij eerder uitkwam voor jong SC Heerenveen en jong  FC Emmen. Na een stapje terug naar de tweede divisie waarin hij achtereenvolgens speelde voor de Koninklijke HFC, waar hij al samenwerkte met Gertjan Tamerus, en Quick Boys, maakt hij nu weer de stap omhoog naar de Keuken Kampioen divisie.

‘Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten van Guus en denken dat hij komend seizoen een meerwaarde gaat zijn voor Telstar’ aldus technisch manager Peter Hofstede. ‘Mooi om te zien dat Guus nog de ambitie heeft om te slagen in het betaalde voetbal’.

‘Ik ben blij dat ik bij Telstar alsnog de kans krijg om door te breken in het betaalde voetbal, de technische staf kent mijn manier van spelen en ik hoop dat ik een goede bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het team’ aldus Offerhaus.

To Top