Telstar contracteert 4 spelers

Afgelopen week hebben Ozan Kökcü, Özgür Aktas, Roman Tugarinov en Yassine Zakir een contract getekend bij de Witte Leeuwen.
 

Kökcü
Telstar en het Azerbeidzjaanse Sabah FK hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Ozan Kökcü (22). De in Haarlem geboren speler tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. Kökcü werd vorig seizoen al gehuurd door Telstar en speelde 16 wedstrijden voor de Witte Leeuwen.
 

Aktas
Özgür Aktas (24) komt over van Fortuna Sittard en heeft een overeenkomst getekend voor twee seizoenen.  Vorig seizoen werd hij door Fortuna verhuurd aan FC Dordrecht waar Aktas 34 wedstrijden in actie kwam. Vanavond maakte hij zijn debuut voor de Witte Leeuwen in de uitwedstrijd tegen NAC Breda.
 

Tugarinov
Van Espanyol wordt de 21-jarige Roman Tugarinov overgenomen. De verdediger van Russische afkomst is voor de komende twee seizoenen vastgelegd.
 

Zakir
Yassine Zakir speelde dit seizoen al op amateurbasis voor de Witte Leeuwen en heeft zijn handtekening onder een contract voor 2 seizoenen gezet. De 24-jarige buitenspeler maakte indruk tijdens zijn debuut afgelopen weekend tegen FC Emmen en verdiende daarmee een contract.
 

Trainer Andries Jonker: “ Met het vastleggen van deze vier spelers hebben we de selectie op het niveau gekregen zoals we dat vooraf graag wilden. En daar ben ik bijzonder blij mee. Uiteraard houden we altijd onze ogen open voor buitenkansjes voor de club.
 


 

Naar boven