Snoei nieuwe trainer

Mike Snoei wordt met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van Telstar. De in 1963 geboren oefenmeester stond van 2017 tot en met 2019 al voor de groep bij de Witte Leeuwen. In 2019 vertrok Snoei naar de Graafschap en werd hij opgevolgd door Andries Jonker. Hij volgt nu op zijn beurt juist weer Jonker op en heeft een overeenkomst getekend voor één seizoen. Snoei zal het hoofdtrainerschap niet combineren met de functie van technisch directeur. De technische zaken zullen worden waargenomen door de technische commissie.

Onder de hoede van Mike Snoei eindigde Telstar in zijn eerste seizoen op de 6e plaats en bleek uiteindelijk De Graafschap te sterk in de Play-Offs. Snoei ontving dat seizoen ook de Bronzen Stier voor Beste Trainer van de tweede periode en Gouden Stier voor Beste trainer van het seizoen.

De club is blij met de aanstelling van Snoei hoopt op een herhaling van het successeizoen 17-18. Ook aanvoerder Glynor Plet kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer: “Wij als spelersgroep maakten ons zorgen en zochten middels een brief contact met de club. Helaas kwam die brief in de media terecht. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en hebben alle vertrouwen in Mike Snoei als nieuwe hoofdtrainer. We gaan er een mooi seizoen van maken”

Naar boven