Telstar Vrouwen heeft selectie bijna rond

Isa Gomez heeft wederom een contract getekend bij Telstar Vrouwen.

 

De talentvolle speelster uit Wormer heeft 3 jaar bij de beloftes gespeeld en is vanaf de start van het nieuwe Telstar Vrouwen-team aangesloten bij de selectie. Ze begon geblesseerd aan het seizoen en daardoor duurde het even voordat ze haar debuut kon maken, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vast waarde in het team van Marelle Worm. Gomez tekent een contract tot aan de zomer van 2024. Telstar heeft een optie bedongen om tussentijds het contract met 1 jaar te verlengen.

 

De 21-jarige Gomez kan als aanvaller goed uit de voeten, maar zelf speelt ze het liefst op het middenveld. Telstarvrouwen-manager Hans de Winter is zeer trots op het vastleggen van Gomez. “Er was veel belangstelling voor Isa, maar het is ons gelukt om een talentvolle speelster uit de opleiding vast te leggen. Daarmee geven we een signaal naar de rest van de club, dat je bij Telstar de kans krijgt om je naar je top te kunnen ontwikkelen”.

 

Nu Isa Gomez heeft bijgetekend hebben de Witte Leeuwinnen hun selectie bijna rond. Er zijn nog 3 plekken te vergeven waar er voor twee al mondelinge overeenkomsten zijn. Nu gaat het nog om een middenvelder welke trainer Marelle Worm graag ingevuld ziet.

 

De selectie kent veel gezichten van het vorige seizoen. De resultaten vielen wat tegen, maar de progressie die gemaakt is biedt goede hoop voor het komende seizoen.

 

Met het verlengen van de contracten van Kelly Steen, Felice Hermans en Isa Gomez is de as van het team redelijk intact gebleven. Daarbij hebben we met Samya Hassani een sterkhouder in de aanval weten te behouden, ondanks de vele geïnteresseerde clubs. En met Puck Donker is zelfs een twee-jarige overeenkomst gesloten om in te zetten op de toekomst.

 

Vanuit de beloften komen 3 talenten over. Lieke Vis, die halverwege het seizoen al was aangesloten, Mila Lagcher en Pauline van de Pol zullen doorstromen naar de hoofdselectie. Daarnaast blijven Stephanie Kemper, Lune Miedema, Mei Wei Rispens en Anna van der Vlist om zichzelf en het team nog beter te ontwikkelen. Aangevuld met Jannette van Belen, Kim Remijnse, Isabelle Nottet en Carolina Wolters heeft Telstar Vrouwen een uitstekende selectie staan, welke in staat moet worden geacht de ontwikkeling van het afgelopen seizoen door te zetten naar 2024.

 

Naar boven